duminică, 24 iulie 2016

Harul este cheia pe care o primim pentru a deschide orice uşă

Omul e definit de gradul de creativitate pe care o exprimă şi o transpune în planul fizic.

Altfel e doar un animal care doarme, procură hrană, manăncă şi apoi doarme iar. Exact ca o găină…

Nu mai menţionez faptul că, uneori, suntem chiar mai prejos de găinuşa aceea care, în mica ei înţepciune, îşi dă şi răgazul să se relaxeze, stând tolănită în ţărână, cu o aripă răsfirată la soare… Iar omul se zbate zile în şir pentru supravieţuire şi acumulare… Mai rău ca o găină fără cap…
Omul, în marea lui înţelepciune, uită să se oprească pentru momentul acela de echilibru în care să-şi răsfire penele la soare…

Omul este un animal superior, dar, atâta timp cât nu-şi manifestă creativitatea, e doar un animal. Şi, dacă uită şi de momentul de relaxare, e mai prejos de un animal…

Nu contează cât timp suntem vii dacă nu trăim. Goana aceasta zilnică după bani ne distruge… Ne îndepărtează de creativitate.

Cu fiecare zi trecută şi în care nu am fost creativi, inventivi, dedicaţi total momentului… ne îndepărtăm de ceea ce suntem.

Creativitatea este o forţă. O formă de energie care ne pune în legătură cu divinitatea din noi.
Creativitatea este cea care, ca o unda tractoare, ne leagă de adevăr.
Creativitatea este… teleportorul către partea spiritualitate şi cunoaştere .

Creativitatea se poate manifesta în multe feluri. Un act artistic este un act creativ. Atunci când pui suflet în ceea ce faci, când pui o parte din tine acolo, când mintea ta nu mai caută tipare, când uiţi că ai un nume, când timpul nu mai există… Atunci eşti creativ. Eşti în fluxul creativ! Atunci fiecare celulă din tine vibrează în tot cu universul…

Eşti o harpă care vibrează sub mâinile creatorului…

Fiecare dintre noi venim în planul acesta fizic înzestraţi cu un har. Unii cu mai multe!
Harul este instrumentul prin care tu poţi deveni creativ.
Nimeni nu vine fără acest instrument!

Unii au talent la pictat altii la sculptat sau la scris. Unii se pricep la decorat, alţii la vorbit…

Unii ştim din prima clipă care ne este harul.  Alţii îl aflăm mai târziu…

Există o activitate care te face să uiţi de trecerea timpului, de foame, de sete?  O activitate în urma căreia rămâne ceva util ţie şi celor din jur? O activitate care ţi-a adus clipe de fericire şi împăcare? O activitate în care, oricât de mult efort ai depune, nu te simţi obosit? Dimpotrivă! Simţi că o poţi lua oricând de la capăt cu şi mai multă energie! O activitate care te scoate din frici şi temeri?

-Da?! Acolo e harul tău! O activitate la finalul căreia rămâi liniştit ca după o zi de stat la soare şi scăldat în marea învolburată este cea pentru care tu ai harul.

Foloseşte-ţi harul în fiecare zi, ca pe un ritual! Nu îl irosi! Căci el nu e doar al tău!
L-ai primit ca să dai celor de lângă tine din energia pe care o captezi atunci când eşti în fluxul creativ şi transpui în planul fizic ceea ce simţi!

Harul este cheia pe care o primim pentru a deschide orice uşă şi a trăi o viaţă împlinită şi creativă, pentru noi înşine şi cei din jurul nostru.

Care e harul tău?

Azi l-ai folosit?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu