duminică, 22 februarie 2015

In voia valurilor

Mergeau desculti pe tarm, razand si facand haz unul de altul. Vorbeau despre orice si despre nimic, cuprinsi de vraja unui moment de comunicare deplina.
Un val i-a surprins udandu-le hainele pana mai sus de genunchi.
Ea l-a impins usor cu umarul spre apa in intentia de a-l arunca in bratele marii.
-Ne intoarcem? Mergem sa bem o cafea?
-O idee buna!

Pe neasteptate si extrem de firesc, el a intins un brat in jurul mijlocului ei. O tinea cald si simplu, ca si cum asta ar fi facut de cand lumea si pamantul.

Pret de cateva minute, uimita si tacuta, ea a cautat sa pastreze o mica distanta intre ei. Isi analiza senzatiile. Erau atat de placute...Fluturi in stomac, caldura, bucurie.

In urma cu 22 de ani el fusese primul ei baiat, si ea, pentru el, prima fata. Dar acum era insurat si la casa lui. E drept, fara copii si fara a parea indragostit de sotia lui. In ultimii 2 ani se mai vazusera, dar niciodata atat de aproape...

Fata era descumpanita. Ii placea ceea ce simtea, dar mintea ii spunea sa rupa vraja sa nu se lase purtata de valuri. A incercat sa se indeparteze mai mult, dar el nu a renuntat la acea imbratisare ascunsa.
Parea hotarat sa o tina bine. De data asta...

Fata a realizat ca trecuse mult timp de cand nu mai simtise bucuria unei imbratisari. S-a induiosat... Se simtea ca un copil insetat de tandrete... Nu stia ca avea atata nevoie de asta... Prinsa fiind in cotidian, uitase sa se abandoneze clipei... Si asta de multi ani... Mereu femeia barbata care le rezolva singura pe toate, isi refulase acesta dorinta. Acum dorinta iesise la lumina. Jumatatea aceea de imbratisare o incarca de energie si fericire.
I-a raspuns lipindu-se cu soldul de el si ridicand timid bratul in jurul mijlocului lui.
Mergeau acum pe tarm tinandu-se de mijloc, razand si vorbind.
-Ce ar fi daca te-ar filma acum Ernest?
-Ce, ti-e frica de ce va spune prietenul tau?
-Lui nu i-ar pasa prea mult. Ma gandeam la sotia ta.
El radea.

A doua zi ea i-a trimis un mesaj: "plimbare de ieri m-a tulburat mult. Ca sa stii ca te joci pe un teren minat."
Se gandea ca el nu o va mai suna stiind ca lucrurile pot scapa de sub control si ca jocul poate deveni periculos. Dar el a sunat-o...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu