luni, 21 decembrie 2015

Când ai întâlnit partenerul potrivit întregul univers îţi zâmbeşte şi începe transformarea ta

Uneori ne ies în cale cupluri care radiază Cei doi sunt atât de fericiţi încât lasă în urma lor doar zâmbete şi încântare, căci toţi cei cu care interacţionează recunosc starea de împlinire şi rezonează cu ea. Sunt acele cupluri pe care le vezi sărutându-se nestingherit la fiecare colţ de parcă atunci s-au revăzut după mai mult timp. Sunt acele cupluri în care cei doi se privesc de parcă atunci s-au descoperit şi care trăiesc fiecare clipă de parcă alta nici nu ar exista. Se sorb din priviri, indiferent de ce ar face.
Sunt un bărbat şi o femeie care, împreună, trăiesc experienţa unei relaţii de iubire împărtăşită. Poate cel mai minunat sentiment şi unul dintre cele mai transformatoare. Căci, într-o astfel de relaţie ambii se vor schimba firesc, pe nebăgare de seamă şi fără să îşi fi propus acest lucru.
Atunci când eşti în relaţie cu omul potrivit îţi place ceea ce vezi în ochii lui, acea imagine nefiind altceva decât o altă imagine a ta însuţi. Frumuseţea stă în ochii privitorului, tu te oglindeşti în ea, îţi place şi, fără niciun efort şi cât se poate de firesc, tinzi către acea imagine, te suprapui cu ea transformându-te.
Când iubirea e prezentă, ambii parteneri evoluează urmând firesc calea luminii din ochii partenerului.

Cum găsim un astfel de partener şi cum îl recunoaştem E greu de spus cum îl găsim şi nu există o reţetă sigură. Dimpotrivă! Căci partenerul potrivit poate fi exact acolo unde nici nu te aştepţi şi poţi trece uşor pe lângă el… Uneori e nevoie să rişti şi, poate, să faci gesturi de neînţeles pentru cei din jur, lipsite de suport şi, aparent, de judecată. Pur şi simplu simţi că asta trebuie făcut, chiar dacă nu ai nicio siguranţă. Uneori e nevoie să sari de la înălţime fără plasă de siguranţă. Sau, altfel spus, să ieşi din cercul de confort.
De recunoscut îl vei recunoaşte din primele clipe. Căci trăieşti un sentiment puternic că îl mai ştii de undeva, că seamănă cu cineva drag, că vă aşteptaţi şi căutaţi unul pe celălalt de multă vreme. E un sentiment dincolo de orice raţiune.
Mulţi dintre noi nici nu ştim că există aşa ceva, dar, atunci când îl vedem, îl recunoaştem cu bucurie.

Căci atunci când ai întâlnit partenerul potrivit întregul univers îţi zâmbeşte şi te transformă în ceva mai bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu