vineri, 5 februarie 2016

Bărbaţii proşti se tem de iubire şi ţin la distanţă femeia din viaţa lor



Din păcate lumea este plină de bărbaţi care se tem de iubire.
Eu chiar cred că au fost convocaţi, hipnotizaţi şi prostiţi, toţi odată, în acelaşi sens. Cumva!

Aveţi grijă, li s-a spus, femeile vă pot face să le iubiţi în asemenea măsură încât să vă transformaţi în ceva mai bun! Şi, nu, nu e de dorit aşa ceva! Voi să vă feriţi a le da inima voastră! Că altfel sunteti pierduţi!

Mai mult! Ei tare sunt mândri de rezistenţa lor şi se mai şi încurajează prosteşte unii pe alţii să fie duri şi să îi dea femeii peste gură cu ce au ei mai de preţ! Ha! Să fie masculii răi şi să o pună pe femeie unde-i e locul!
Încep să cred că asta se încadrează perfect în teoria conspiraţionistă. Aceea conform căreia se doreşte ca omul să fie înrobit, folosit şi apoi omorât cumva.
......
Ei, sărmanii, nici nu stiu cât pierd împotivindu-se astfel iubirii... Căci niciodată nu vor fi liberi şi împliniţi.
Ei nici nu ştiu că în doi şi atunci când te abandonezi complet, totul devine plăcut şi uşor de făcut! Că viaţa capătă valenţe nebănuite şi că nici măcar o singură clipă nu va mai fi pierdută.

Ei nu ştiu şi nici nu vor afla astfel vreodată că iubirea aceasta împărtăşită şi dăruită deplin, fără limitări şi restricţii, este iubirea care vindecă! Este iubirea care poate face minuni. Este iubirea care te transformă într-un om complet. Este iubirea care te eliberează de orice teamă, ancoră şi apucătură!

Atunci când iubeşti şi te dăruieşti complet relaţiei, te abandonezi celuilalt fără teamă, îţi pasă de el şi vrei să îl vezi fericit, atunci începi să te schimbi. Devii un om complet.

Iubirea ne face mai buni, iubirea ne face frumoşi, iubirea ne transformă până acolo că devenim mai suplii şi mai armonioşi, iubirea ne vindecă, iubirea ne dă curaj, iubirea ne scoate din frici, iubirea este cheia pentru orice!

Nu există lacăt pe care iubirea să nu îl fi descătuşat!

De aceea zic, cu părere de rău, mare păcat de bărbaţii care se tem de iubirea aceasta transformatoare... Mare păcat... Ei, pur şi simplu, degeaba trăiesc... Şi duc o viaţă în care se amăgesc că nu ar fi găsit, încă, femeia potrivită, când, de fapt, ei înşişi nu sunt potriviţi...
......
Iubirea te transformă şi, dacă de asta te fereşti, de fapt te fereşti de iubire...
Te-ntreb eu acum: atunci de ce mai cauţi femeia şi pentru ce mai trăieşti?!
Mai bine rămâi singur, fă-te pustnic într-o peşteră, sau în camera ta şi trăieşte departe de femei!

Căci, să fie clar: iubirea te schimbă şi, dacă te temi de asta, eşti un mare prost!

Un comentariu:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=KoU79hgljnU
    Ar trebui sa schimbi titlul si sa-l inlocuiesti cu : "Bărbaţii destepti se tem de iubire şi ţin la distanţă femeia din viaţa lor" Stiu ei de ce. Femeia vine cu iubirea si pleaca cand ti-e lumea mai draga cu jumatate din casa, jumatate din masina si in multe cazuri si cu pensia alimentara pe care prostul care s-a indragostit de ea o va plati 18 sau 24 de ani.Barbatul trebuie sa fie precaut mai ales in ziua de azi cand femeia a devenit independenta si i se cam rupe daca e sau nu maritata. Vrei exemple ? Am mii de exemple. Stii care e rata divorturilor ? Stii cum iese un barbat dintr-un divort ? Ca un cocos fara pene, adica jumulit rau de tot de catre justitie. Pierde juma de casa, juma de masina, juma din bunuri si mai plateste si pensie alimentara. "Iubeste-ti femeia dar trateaz-o ca pe o legatura temporara.Niciodata nu stii cand te paraseste. Gaseste ea un motiv. Daca nu te-a parasit se chiama ca ai avut noroc in casnicie. Normal e sa te paraseasca."

    RăspundețiȘtergere